Diensten

TRIMBEHANDELING HONDEN

Alle hondenrassen en kruisingen Zijn welkom bij Trimsalon Snoeties. We gaan voor de behandeling uit van de ras standaard. Mocht u willen afwijken van de ras standaard, dan is dit in overleg mogelijk.
De vacht van uw hond kan snel te lang worden waardoor deze kan gaan klitten, irriteren en onverzorgd kan raken. Het is belangrijk voor uw hond dat diens vacht niet in de weg zit, geen kans krijgt om te vervilten en indien nodig door de rui geholpen wordt. Kortom: een gezonde vacht is een mooie vacht! Ik kan u daarbij helpen. Bij ons Hondentrimsalon Snoeties  zorgen wij ervoor dat elke soort vacht de juiste behandeling krijgt en dat u en uw hond tevreden naar huis gaan.
De behandeling kan bestaan uit plukken, knippen, effileren, ontwollen en scheren. Bij elke behandeling worden ze gewassen, de oortjes uitgeplukt/gereinigd en gecontroleerd op parasieten. Tevens worden de nagels geknipt. Indien nodig worden de anaalklieren geleegd.
Ook is het mogelijk de hond alleen te laten wassen en föhnen. Langharige honden worden dan ook uitgekamd.
Mocht er sprake zijn van huidklachten, dan zal er gebruik gemaakt worden van een speciale shampoo.
Het aantal behandelingen verschilt per hond

TRIMBEHANDELING KATTEN

Alle katten zijn welkom bij trimsalon Snoeties. Alle rassen van de kortharige tot de langharige rassen komen aan bod!
Tijdens elke behandeling worden de nagels geknipt, de ogen en oren gereinigd en het gebit wordt gecontroleerd.
Er zijn een aantal mogelijkheden om u kat te behandelen.
Het is mogelijk om bij de behandeling aanwezig te blijven. Dit is niet verplicht! Soms kan de kat er juist onrustig van worden maar soms juist ook weer kalm. Dit is per kat verschillend en zal op het moment duidelijk worden.Ondanks het feit dat katten zelf veel meer met hun vacht bezig zijn dan honden, is het ook voor hen beter om deze eens in de zoveel tijd te laten verzorgen. Met een bezoekje aan trimsalon Snoeties zorgt u ervoor dat uw kat minder last heeft van zijn of haar vacht, en dat u minder last hebt van kattenhaar in huis.
Het beste is om ongeveer tweemaal per jaar de vacht van uw kat te laten behandelen door de onderwol uit de vacht te laten verwijderen. Dit voorkomt overdreven haaruitval, klitten, haarballen en komt het humeur van uw kat ook ten goede. Dit geldt voor zowel lang- als kortharige katten. Beide soorten vacht hebben hun eigen problemen en vragen om verschillende oplossingen. Zeker voor oudere katten met een stuggere en moeilijkere vacht en die zich steeds moeilijker zelf kunnen wassen, is professionele verzorging voor zowel kat als baasje prettig.

Maak een afspraak

Contacteer ons

Bel ons!
Afspraak